Vogue – Binova

vogue01

View

The vertical sign sets a constant pace on all the fronts. The sliding worktop, together with the wooden bins, create new dynamics of life. Technology contains technology, thus losing its purely stage value, creating a stronger relation with the adjacent area of the kitchen.

Modular configurations, laid against the wall or arranged as an island, are placed with grace and simplicity, returning the scene to the person who lives in it as the central focus.

The vertical sign sets a constant pace on all the fronts.

Designer

Designed by: Binova

The story of Binova began in an artisan workshop. It started with Giovanni and Francesco Bolletta, who from a very tender age learned how to work wood with precision, appreciate its qualities and recognise its spirit while working at shops of various carpenters in Assisi.

Giovanni added further to his craftsman’s skills at General Motors by acquiring specialised knowledge of high-powered car bodies, which then enhanced with in-depth knowledge of mechanics and advanced technologies. This marked the start of Binova and its story as an Umbrian company in the world of high-quality kitchens.

vogue05
0
0
0
0
regula im.anteprimamt 210 im evidenza